facebook-account-aanmaken

Facebook-account-aanmaken In 3 Stappen

Aangepast zoeken

Een Facebook-account-aanmaken, in drie simpele stappen.
Het grootste sociale netwerk is Facebook, en een Facebook-account-aanmaken is niet moeilijk. Wanneer je naar het hoofdscherm gaat en je bent niet ingelogd, dan heb je twee mogelijkheden: Inloggen met je bekende gegevens of jezelf voor de eerste keer registeren. Op deze pagina gaan we ervan uit dat je nog geen account hebt en je jezelf wilt registeren.

Om dit te doen, kun je meteen op dezelfde pagina het formulier invullen. In het scherm is al aangeven dat dit gratis is. Je naam, e-mailadres en wachtwoord moet je als eerste noteren. Met de knop 'Registeren' ga je een Facebook-account-aanmaken.

Het eerste scherm waar je op uit komt heet 'je vrienden zoeken'. Doormiddel van je e-mailadres kun je bekenden vinden waarmee je ook contact gaat maken op Facebook. Ook kan gebruik worden gemaakt van Windows Live Messenger om vrienden "over te nemen". Eventueel kan een andere e-maiservice op deze pagina gekozen worden. Na het Facebook-account-aanmaken is het wel zo leuk alvast een aantal vrienden te hebben natuurlijk.

De volgende stap het 'Profielgegevens'. Facebook vraagt om je middelbare school, eventuele hogere school en werkgever. De velden kun je ook overslaan en leeg laten. Tenslotte kun je in de laatste stap nog een Profielfoto uploaden of meteen met je webcam maken en opslaan. Om het registratieproces te voltooien moet je nog op de link kikken die meteen naar het doolopen van de stappen naar jouw e-mailadres wordt gezonden door Facebook.

Na het doorlopen van de op deze pagina beschreven stappen ben je klaar met het Facebook-account-aanmaken en kun je inloggen op Facebook. Je e-mailadres en het voor Facebook bedachte wachtwoord heb je dan nodig. Het ontdekken van Facebook kan beginnen!

Meer facebook-account-aanmaken [social-media-overzicht]

 
   
   Vorige pagina  
   
 

       

 
cookieassistant.com