SpeedTouch-330SpeedTouch-330 modem instellen

Aangepast zoeken

SpeedTouch-330. De inloggegevens voor het Alcatel SpeedTouch-330 modem kunnen op de eenvoudige wijze worden gewijzigd. Op deze pagina leest u hoe de SpeedTouch-330 in te regelen is voor de besturingssystemen Windows 98, Windows 2000, ME of XP.

Wijzigen inloggegevens SpeedTouch-330:

Windows XP Ga via Start naar het Configuratiescherm en klik daar op Netwerk- en Internet-verbindingen. Kies vervolgens voor Netwerkverbindingen en dubbelklik onder Virtueel particulier netwerk op de verbindingskoppeling voor uw ADSL-verbinding. De benaming van deze koppeling kan varieren. In het Verbinden met-scherm kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen. Een invoerscherm daar weer onder laat u een te kiezen nummer opgeven (informatie provider). Als u naarna op Kiezen klikt, rondt u het instellen van de SpeedTouch-330 af.

Windows 2000 Ga via Start naar Instellingen en vervolgens naar Netwerk- en inbelverbindingen. Dubbelklik daar op de koppeling van uw verbinding. In het scherm Verbinden met is het mogelijk de gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen. Tevens kunt u hier een te kiezen nummer opgeven (informatie provider). Sluit af door op Kiezen te klikken.

Windows ME Ga naar Start en Instellingen en vervolgens Inbelnetwerk. Dubbelklik op de verbindingskoppeling waarmee u altijd verbinding met ADSL maakt (de naam van deze koppeling kan variŽren). In het Verbinden met-scherm kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen, een telefoonnummer opgeven en de keuze maken vanuit welke locatie gebeld moet worden (gegevens verkrijgbaar bij uw provider).

Windows 98 Dubbelklik op uw bureablad op Deze computer. Dubbelklik daarna op Externe toegang. Dubbelklik op de verbindingskoppeling waarmee u normaal gesproken verbinding met ADSL maakt. Deze koppeling kŠn variŽren in naam. In het Verbinden met-scherm kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen, een telefoonnummer opgeven en de keuze maken vanuit welke locatie gebeld moet worden (gegevens verkrijgbaar bij uw provider).

Meer SpeedTouch-330 (speedtouch.nl/) 
   
   Vorige pagina  
   
 

       

 
cookieassistant.com