speedtouch-home-instellen SpeedTouch-home-instellen

Aangepast zoeken

SpeedTouch-home-instellen. De inloggegevens voor het Alcatel SpeedTouch Home modem kunnen op de eenvoudige wijze worden ingesteld. Op deze pagina leest u hoe de SpeedTouch-home-instellen werkt voor Windows 98, Windows 2000, ME of XP.

Wijzigen inloggegevens SpeedTouch Home:

Windows XP Ga via Start naar het Configuratiescherm en klik daar op Netwerk- en Internet-verbindingen. Kies vervolgens voor Netwerkverbindingen en dubbelklik onder Virtueel particulier netwerk op de verbindingskoppeling voor uw ADSL-verbinding. De benaming van deze koppeling kan varieren. In het Verbinden met-scherm kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen. Als u naarna op Kiezen rondt u SpeedTouch-home-instellen af.

Windows 2000 Ga via Start naar Instellingen en vervolgens naar Netwerk- en inbelverbindingen. Dubbelklik daar op de koppeling van uw verbinding. In het scherm Verbinden met is het mogelijk de gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen. Tevens kunt u hier een te kiezen nummer opgeven (informatie provider). Sluit af door op Kiezen te klikken.

Windows ME Ga naar Start en Instellingen en vervolgens Inbelnetwerk. Dubbelklik op de verbindingskoppeling waarmee u altijd verbinding met ADSL maakt (de naam van deze koppeling kan variŽren). In het Verbinden met-scherm kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen en/of een VPN-adres opgeven (gegevens verkrijgbaar bij uw provider)

Windows 98 Dubbelklik op uw bureablad op Deze computer. Dubbelklik daarna op Externe toegang. Dubbelklik op de verbindingskoppeling waarmee u normaal gesproken verbinding met ADSL maakt. Deze koppeling kŠn variŽren in naam. In het Verbinden met-scherm kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen en/of een VPN-adres opgeven/wijzigen (gegevens verkrijgbaar bij uw provider).

Meer SpeedTouch-home-instellen (Thomson.net)

 
   
   Vorige pagina  
   
 

       

 
cookieassistant.com