upload-downloadsnelheid-meten     Upload-Downloadsnelheid-meten 

Aangepast zoeken

U kunt de upload-downloadsnelheid-meten op de volgende sites:

Speedtest.net
Speedtest.nl
Speedtest.bbned.nl
Zie links onderaan de pagina

Op deze sites klikt u aan of u de upload en/of downloadsnelheid van uw (internet)verbinding wilt meten. Na enkele seconden krijgt u de uitslag van de meting. Deze moet ongeveer overeenkomen met de theoretische snelheid die u van uw provider opgegeven hebt gekregen. De afwijking kan ongeveer 10% zijn.

Let op: Wanneer veel mensen tegelijk op een van deze sites hun upload-downloadsnelheid-meten, kn de uitslag niet helemaal representatief zijn. Wij adviseren u dan ook een aantal keren op verschillende tijdstippen een meting te laten uitvoeren. Doe de testen op n PC/laptop tegelijk en schakel andere apparaten en computers die van dezelfe verbinding gebruik maken uit. Zet op de PC waar u de meting doet, de applicaties die gebruik maken van de lijn uit [MSN , peer-2-peer-programma's, downloads, etc.]. Blijft u dan structureel onder uw opgegeven snelheid zitten, neem dan contact op met uw internetprovider. Houd er rekening mee dat veel providers abonnementen aanbieden met snelheden tot een maximum. In de prakijk houdt dit in dat u geen maximum snelheid kunt claimen.

Houdt u er rekening mee dat de upload-downloadsnelheid resultaten gegeven kunnen worden in kilobits per seconde of in kilobytes per seconde; 1 kilobyte is gelijk aan 8 kilobits [lees meer].

Tip: Vergelijk uw huidige snelheid met een analoog modem, isdn en verschillende ADSL snelheden op speedtest.bbnet.nl [zie links].Naar upload-downloadsnelheid-meten [speedtest.net]
Naar upload-downloadsnelheid-meten [speedtest.nl]
Naar upload-downloadsnelheid-meten [speedtest.bbned.nl]

upload-downloadsnelheid-meten

 
   
   Vorige pagina  
   
 

       

 
cookieassistant.com