snelkoppeling-pijltje-verwijderen

vista
Klik hier voor alle
Vista onderwerpen
Snelkoppeling-pijltje-verwijderen Vista/XP

Aangepast zoeken

Het snelkoppeling-pijltje-verwijderen. Op uw bureablad bevinden zich waarschijnlijk diverse snelkoppelingen die zijn voorzien van kleine pijltjes. Optisch is het natuurlijk mooier om zo'n snelkoppeling-pijltje te verwijderen. We leggen u op deze pagina uit hoe u dit doet voor respectievelijk Windows XP en Vista.


snelkoppeling-pijltje-verwijderen

Snelkoppeling-pijltje-verwijderen XP:
Gebruik de Powertoy Tweak-UI, een programma van Microsoft zelf om de instellingen op uw Windows te wijzigen zonder naar het zogenaamde register van het systeem te moeten. Het programma is gewoon via de site Microsoft.com te downloaden. U start het programma op, kiest vervolgens voor Explorer en selecteert none voor snelkoppeling-pijltje-verwijderen van alle icoontjes op uw bureaublad.

Snelkoppeling-pijltje-verwijderen in Vista:
Als u Windows Vista heeft, kunt u de pijltjes bij de snelkoppelingen weghalen met behulp van het programma Vista Shortcut Overlay Remover. Een klein programma dat enkel het pijltje uit de snelkoppelingen op het bureaublad weghaalt. Ook bij het verwijderen van dit programma blijven de pijltjes uit de iconen.Snelkoppeling-pijltje-verwijderen Nadeel:
Visueel is het misschien mooier als u de pijltjes niet meer zit in de snelkoppelingen op uw bureaublad, maar er zit een nadeel aan. U zien niet meer in een keer of het icoon een snelkoppeling naar of een eigen icoon van een programma is.

Snelkoppeling-pijltje-verwijderen |xp  computerhandleiding: powertoys
Snelkoppeling-pijltje-verwijderen |vista google: shortcut+overlay+remover


 
   
   Vorige pagina